آنچه در فتاوای اکثر مراجع معظم تقلید در مورد برهنه شدن برای سینه زدن، به چشم می خورد حاکی از آن است که انجام این امر در عزای امام حسین(علیه السلام)، اگر در مقابل چشم نامحرم نبوده و دارای مفسده نباشد، جایز است.
چند سوال: برهنه شدن در مراسم عزای ابی عبدالله(علیه السلام) در حالی که عزاداران با سنین مختلف حضور دارند چه حکمی دارد؟ لطفا مصادیق وهن دین و حد برهنه شدن (به این معنا که تا چقدر از بدن معلوم باشد اشکال ندارد) را در مورد مراسمات عزاداری بیان کنید. 2. لطمه زدن و سینه زدن به حد سرخ شدن چه حکمی دارد؟ 3. آیا این مطلب که امام در روز عاشورا پیراهن کهنه ای طلب کرد تا دشمن بعد از شهادت حضرت، در آن طمع نکند می تواند دلیل مناسبی برای عدم برهنه شدن و ایراد به برهنه شدن در مراسم عزای امام باشد؟
در آستان? هفت? امر به معروف و نهی از منکر، کتاب «واجب فراموششده»، مجموعه نظرات مقام معظم رهبری حضرت آیتالله خامنهای(مد ظله) در باب امر به معروف و نهی از منکر در نماز جمعههای کشور معرفی شد.
کتاب «واجب فراموششده»، مجموعه نظرات مقام معظم رهبری حضرت آیتالله خامنهای(مد ظله) در باب امر به معروف و نهی از منکر است که در قالب کتابی خوب و خواندنی گردآوری شده تا آنهایی که میخواهند این واجب فراموش شده را احیا کنند و قدم در مسیری بگذارند که سیدالشهدا(ع) با خانواد? گرامیاش در آن قدم گذاشت، بتوانند شناخت درستی از آن پیدا کنند.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
لازمه هر مبارزه/ انقلاب ایدئولوژی است
تاریخ شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) چه زمانی است؟
ترس از مرگ از خود مرگ بدتره!
نسخه چاپی نخستین شاهنامه مصور جهان رونمایی شد
یک واحد مسکونی به خانواده جان باختگان معدن طبس اهدا می شود
همبستگی مسلمانان
مسابقه بهتری دلنوشته برای سید حسن نصرالله
جنایات اسرائیل نتیجه عدم وحدت میان مسلمانان است
محروم شدن شیطان در روز 17 ربیع الاول
[عناوین آرشیوشده]